PITEȘTI | Invitații Nuntă și Invitații Botez

În Piteşti, în centrul municipiului Piteşti, lângă Catedrala Sf. Gheorghe, există un om care ştie să recomande oricărui cuplu de îndrăgostiţi care vor să-şi unească drumul în viaţă, sau oricărei familii care doreşte să sărbătorească alături de prieteni naşterea unui copil, tot ceea ce este necesar pentru o petrecere minunată. Acest om se numeşte Cristian Stănescu.
El vă sfătuieşte, cu amabilitate, să alegeţi ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră, pentru a organiza o nuntă, un botez, un majorat, o aniversare sau o reuniune de neuitat, la cel mai bun raport preţ-calitate.
NuntaBotez.ro operează pe piața argeșeană, prin intermediul magazinului situat în Pitești, Piața Vasile Milea nr. 6, în Complex Galleria, la parter, în incinta Casei de Modă. Magazinul este deschis în fiecare zi, de luni până vineri, între ora 11.00 și 19.00, iar sâmbăta între ora 11.00 și 14.00.
Aici găsiţi invitaţii de nuntă, mărturii nuntă – cutiuţe, săculeţi, obiecte specifice, meniuri, plicuri bani, carduri de aşezare, evantaie,  accesorii diverse, pahare miri, caiete de impresii şi poşete mireasă. Pentru botez găsiţi invitaţii ieftine de botez, plicuri pentru bani, mărturii de botez, cruciuliţe şi cutii pentru cruciuliţe, trusouri şi cutii pentru trusouri, cutii dar, cufere bani, cutii amintiri, lumânări de botez, sticluţe şi seturi cu mir, albume şi rame foto, carduri botez. Găsiţi şi ofertă de servicii de decoraţiuni cu baloane, foto și video, precum și o gamă largă de fotobook-uri.
Informaţii privind modul cum puteţi transmite comenzile, cum puteţi efectua plata şi despre modalitatea de transport a produselor comandate de către dumneavoastră, le aflaţi prin:
Telefon 0787582002 sau accesând pagina de Facebook:
www.facebook.com/nuntabotez.ro .
Adresa de e-mail pe care puteţi să comunicaţi este:
comenzi_nuntabotez@yahoo.com
Primul pas fericit în viața individuală sau de cuplu se face printr-o vizită la magazinul NuntaBotez.ro!