ASOCIAȚIA „FREE WORLD”

PARTENERIAT PENTRU ROMÂNIA
Asociaţia „FREE WORLD” este organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, constituită în baza legii nr. 246 / 2005.

Asociaţia „FREE WORLD” este înfiinţată pe durată nedeterminată, funcţionează începând din 4 septembrie 2013, are Codul de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) nr. 32203046 și promovează conceptul de „dezvoltare durabilă” – satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi materiale și spirituale.

După o experiență de peste patru ani, perioadă în care, cu o echipă mică de angajați și cu o mare familie de voluntari, Asociația „FREE WORLD” a activat în România, într-o multitudine de domenii de activitate, în parteneriat cu alte ONG-uri și cu mulți oameni dornici să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a societății, beneficiind de suport financiar privat, din partea unor societăți comerciale și din partea unui mare număr de persoane fizice, care au decis să direcționeze 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii către Asociația „FREE WORLD”, întreaga echipa de activiști din cadrul asociației a hotărât inițierea celui mai important proiect, un proiect internațional, un proiect pentru românii de pretutindeni – din țară și din străinătate.

Agenția de Publicitate „ROSUPERTOP” este cel mai important proiect al Asociației „FREE WORLD”, axat pe Promovarea Valorilor Românești.

Vă invităm să fiți parteneri cu Asociația „FREE WORLD” România, vă invităm să dezvoltăm, împreună, un parteneriat de succes, un parteneriat pentru o lume în care valoarea să fie promovată, pentru o lume în care valoarea să fie apreciată, pentru o lume în care valorile românești să fie apreciate.

Comunicat de Presă
21 Iulie 2017

Parteneriat pentru România
Vă mulțumim anticipat, pentru completarea formularului următor!