FLORĂRIE PITEȘTI | Aranjamente florale

Florăria “URBAN FLOWER BOUTIQUE” Pitești

Flori frumoase, proaspete și ieftine, aranjamente florale pentru evenimente speciale, buchetul miresei sau lumânări împodobite cu flori naturale, aranjamente florale pentru evenimente fericite sau coroane de flori naturale, comandați și cumpărați de la Florăria “URBAN FLOWER BOUTIQUE” din Pitești.

O florărie oferă de obicei flori, flori frumoase, flori cultivate în România și flori crescute în alte țări, inclusiv în țări exotice, flori importate și vândute sub forma unui fir, sub forma unui buchet sau sub forma unui aranjament floral.

Florăria “URBAN FLOWER BOUTIQUE” din Pitești – renumit brand de aranjamente florale – vă oferă și consultanță pentru alegerea florilor potrivite pentru evenimentul la care participați, consultanță pentru alegerea florilor potrivite pentru omul căruia le veți da, consultanță pentru alegerea florilor potrivite bugetului pe care-l aveți la dispoziție.

La Florăria “URBAN FLOWER BOUTIQUE” din Pitești, găsiți specialiști în amenajarea grădinilor și în amenajarea teraselor, oameni care vă pot da sfaturi competente privind cea mai bună variantă de amenajare peisagistică a zonei dvs. de odihnă și recreere, vă pot da sfaturi competente privind cumpărarea unor plante adaptate pentru spațiul și bugetul dvs. disponibil, specialiști care pot să execute pentru dvs., la tarife mici, lucrări de amenajare peisagistică.


Florăria “URBAN FLOWER BOUTIQUE”
PITEȘTI, B-dul Republicii, nr. 60

INFORMAȚII și COMENZI
0747886943 >>> Roxana Necșulescu
0720459956 >>> Ana-Maria Bîldea