Dem Rădulescu, Dan Condurache » „S-a întâmplat de Revelion”

„S-A ÎNTÂMPLAT DE REVELION” » În urma unui anunț dat în ziar, anunț de angajare valet, un domn a sosit pentru a se angaja. Faptele petrecute, ca urmare a acestui anunț, se pot vedea în aceste imagini din anul 1995 » Adaptare din umorul francez, realizată de Radu Beligan, interpretată de actorii Dem Rădulescu și Dan Condurache.

Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe acest site, pe paginile » „Video„, „Muzică ușoară„, „Muzică populară” și „Umor românesc„. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe acest site, pe paginile » „Audio” și „Nostalgie” » Muzică ușoară.

Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina „Muzică ușoară„, iar pe pagina „Muzică populară„, găsiți doar muzică populară românească. Multă muzică românească veche, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile YouTube „Electrecord” (audio) și „Arhiva TVR” » Videoclipuri muzicale, umor românesc, dansuri, secvențe de teatru și film artistic, interviuri și filme documentare.