Revelion Românesc 2020 la TVR 2

Paul Surugiu, dragul nostru Fuego, este actorul principal din programul de REVELION 2020 de la TVR 2.

Împreună cu Fuego, ne vor încânta în noaptea de REVELION 2020 Virgil Ianţu, începând de la ora 20:00, cu o super ediţie “CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba, de la ora 21:00, care la “GALA TELEREVELIOANELOR” ne prezintă imagini din arhiva TVR cu marii actori de comedie Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Horaţiu Mălăele, Carmen Stănescu şi Jean Constantin, dar și scenete umoristice cu actorii Marius Rizea, Mirela Zeţa și Silviu Debu.

De la ora 22:30 Paul Surugiu-Fuego și echipa sa ne invită la “FUEGOVELION”. Timp de aproape patru ore, Fuego și invitații săi sunt în arena Circului Metropolitan București.

Momente spectaculoase de acrobație, muzică de toate genurile, umor şi o întrecere, arbitrată de Fuego, între echipa “PERFECŢILOR” și cea a “MAI MULT CA PERFECŢILOR” – două echipe formate din mari artiști, se pot vedea în programul de REVELION 2020 de la TVR 2. Cele două echipe de artiști sunt conduse de Jean Paler și Mirela Pană.

Se va intra în anul 2020 cântând “IMNULUI REVELIONULUI”, lansat de Fuego, într-un cadru special, în mijlocul arenei Circului Metropolitan București, împreună cu peste 200 de invitați.

Sanda Ladoși va realiza la “FUEGOVELION” un număr de acrobație la peste 10 metri înălțime, iar printre vedetele invitate în programul de REVELION 2020 de la TVR 2 se mai evidențiază Anna Lesko, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Constantin Enceanu, Cătălin Crișan, Nicoleta Voica şi Petre Geambașu Show Band, împreună cu apreciatele sale soliste – Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu.

Laura Lavric, Margareta Clipa, Mioara Velicu, Formația AZUR, Marina Florea, Maria Dragomiroiu și Alesis vor aduce multă veselie celor care vor petrece noaptea de REVELION 2020 pe TVR 2.

Paul Surugiu-Fuego va cânta și va interpreta momente umoristice, împreună cu actori de comedie Nae Alexandru și Doina Ghițescu.

Dimineața, la ora 5.00, programul de REVELION 2020 de la TVR 2 se va încheia cântând cu Gică Petrescu, prezent în imagini din arhiva TVR și cu tradiționalul dans românesc “Perinița”.

Echipa ROSUPERTOP vă urează să aveți o minunată noapte de REVELION 2020 și să vă fie bun anul 2020 !

LA MULȚI ANI !


Sursă informații: Petrecere la TVR 2: “Câştigă România!”, “Gala Telerevelioanelor” şi “Fuegovelion”