Agenție de publicitate online

ROSUPERTOP RURAL s.r.l.: Promovare pe Website # Promovare pe Facebook # Google AdWords (Google Ads) # Promovare pe YouTube # Promovare pe Twitter # Promovare pe LinkedIn # Promovare pe Instagram # Promovare pe Pinterest # Promovare pe Tumblr.


ROSUPERTOP RURAL S.R.L.
Sediul social: România, județul Argeș, Ștefănești
Sat Valea Mare-Podgoria, str. Cavalerului, nr. 66C
Înregistrator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J3/480/2018
Înregistrare în Registrul Comerțului: J3/480/02.03.2018
Cod Unic de Înregistrare: 38960168
Capital social: 1.000 lei
Cont Bancar: RO 92 RZBR 0000 0600 2133 0686
RAIFFEISEN BANK S.A. Agenția Pitești 2
Contact E-mail: office@rosupertop.ro
Contact Telefon (Digi Mobil): 0040771225796
Administrator: Aurelian NICA
Acționar Unic: Asociația “FREE WORLD”


ROSUPERTOP RURAL S.R.L. – Proiect creat și dezvoltat de către Asociația “FREE WORLD” România – Proiect de Promovare a Mediului de Afaceri Românesc.
MISIUNE: Valorificarea Superioară a Resurselor Românești.
Asociaţia “FREE WORLD” – Cod de Înregistrare Fiscală (C.I.F.) nr. 32203046 – funcţionează din 4 septembrie 2013.
Asociaţia “FREE WORLD” promovează Conceptul de “Dezvoltare Durabilă” – satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi materiale și spirituale.
După o experiență de peste patru ani, perioadă în care, cu o echipă mică de angajați și cu o mare familie de voluntari, Asociația “FREE WORLD” a activat în România într-o multitudine de domenii de activitate, în parteneriat cu alte ONG-uri și cu mulți oameni dornici să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a societății umane, beneficiind de suport financiar privat din partea unor societăți comerciale și din partea unui mare număr de persoane fizice, care au decis să direcționeze 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii către “FREE WORLD”, întreaga echipa de activiști din cadrul asociației a hotărât inițierea unui nou proiect, înființarea și dezvoltarea unei societăți comerciale – ROSUPERTOP RURAL S.R.L.
Vă invităm să fiți parteneri cu ROSUPERTOP RURAL S.R.L., vă invităm să dezvoltăm împreună un parteneriat de succes, un parteneriat pentru o lume în care valoarea să fie promovată, pentru o lume în care valoarea să fie apreciată, pentru o lume în care valorile românești să fie apreciate.