Formația SAVOY | “Catrene”

“CATRENE” (George Topîrceanu) | „N-O SĂ MAI IUBESC, zisese biata-mi inimă naivă, dar, văzându-te pe tine, a căzut în recidivă. Supărările iubirii sunt ca ploile cu soare – repezi, dar cu cât mai repezi, cu atât mai trecătoare. Musafiri la mine-acasă, fără să-i poftesc vreodată, am un șoarec, doi păienjeni și, din când în când, o fată. La fereastra ta-mi zâmbiră toate florile din glastră, numai floarea cea mai dulce, a fugit de la fereastră.” | Cântă: MARIAN NISTOR și formația SAVOY | Compozitor, solist vocal și instrumentist: Marian Nistor

Imagini video, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe acest site, pe paginile: “Video“, “Muzică ușoară“, “Muzică populară” și “Umor românesc“. Muzică românească veche, audio, multe cântece din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe acest site, pe paginile: “Audio” și “Nostalgie” (muzică ușoară).

Doar muzică ușoară românească, audio, găsiți pe pagina “Muzică ușoară“, iar pe pagina “Muzică populară” găsiți doar muzică populară românească. Multă muzică românească veche, din anii 60′, 70′, 80′, 90′, găsiți pe paginile YouTube “Electrecord” (audio) și “Arhiva TVR” (videoclipuri muzicale, umor românesc, dansuri, secvențe de teatru și film artistic, interviuri și filme documentare).