Cultivare mure și zmeură

Gabriel Achim, un tânăr în vârstă de 30 ani, cu multă seriozitate, cu multă muncă și cu multă ambiție, a reușit să aibă succes într-o afacere mai puțin cunoscută în România.

Născut în județul Călărași, în satul Fundulea, după ce a trăit o perioadă la țară, unde și-a ajutat bunicii la munca în agricultură, a plecat la București și a urmat cursurile Facultății de Agronomie, perioadă în care a lucrat ca taximetrist.
Gabriel Achim a muncit, a învățat, a economisit bani și i-a investit în cultivarea de arbuști fructiferi.

AGERPRES, care a scris un articol despre această afacere de succes, ne informează: “Gabriel a strâns bani din fiecare job pe care l-a avut, iar când a ajuns la 20.000 de lei, a decis, împreună cu soția sa, să își dea toate economiile pentru a-și vedea visul împlinit și să aibă o plantație mai mare, în locul natal, la Fundulea. Timp de un an de zile a fost întreținut de soție, care lucra într-un coafor. Răbdarea a meritat însă, pentru că odată cu rodul, a înflorit și businessul. În patru ani, Gabriel a ajuns la 30.000 de euro cifră de afaceri, are patru angajați și 10 colaboratori. Acum lucrează cu el și soția sa, dar și părinții lui.” SURSĂ: AGERPRES. Citiți articolul integral pe www.agerpres.ro

Îl felicităm pe Gabriel Achim, îl considerăm un român valoros, care merită promovat.
Echipa ROSUPERTOP.ro mulțumește AGERPRES pentru că l-a descoperit și l-a prezentat pe Gabriel Achim și pentru că a prezentat afacerea sa, pentru a fi exemplu pentru noi toți.
Dacă știți oameni, societăți comerciale cu capital privat sau ONG-uri, dacă știți produse sau servicii care merită să fie promovate de către ROSUPERTOP.ro, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: office@rosupertop.ro

Echipa ROSUPERTOP.ro