Cazare pe Transfăgărășan

Drumul Național 7C (DN7C), supranumit TRANSFĂGĂRĂȘAN (de la prefixul „trans-” + Făgăraș) leagă regiunea istorică a Munteniei cu Transilvania, străbătând Munții Făgăraș – cea mai înaltă grupă montană din România, care face parte din Carpații Meridionali. Transfăgărășan este un drum asfaltat, care ajunge în apropierea tunelului de lângă Lacul Bâlea, la altitudinea de 2.042 m. Astfel, Transfăgărășanul se situează pe locul al doilea, ca altitudine în clasamentul șoselelor alpine din România, după Transalpina (DN67C) din Munții Parâng, care urcă până la 2.145 m.

CAZARE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Hotel Valea cu Pești, clasificat 4 stele, este amplasat într-o zonă în care beneficiați de cazare, masă și agrement, dar și de o priveliște minunată asupra Lacului Vidraru și asupra Munților Făgăraș.

Construit în imediata apropiere a șoselei Transfăgărășan, Hotel Valea cu Pești vă oferă cazare în apropierea lacului Bâlea, într-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 875 m, pe malul Lacului Vidraru, la doar 7 km de Barajul Vidraru, la doar 30 de minute de Bâlea Lac, la o distanță de 12 km de Cetatea Poienari (Cetatea lui Vlad Țepeș) și la mai puțin de 38 km distanță de orașul Curtea de Argeș.

Complexul turistic Valea cu Pești are o capacitate totală de cazare de 60 camere, cu spații destinate serviciilor de agrement, restaurant, seminarii și conferințe.

La demisolul Hotelului Valea cu Pești este amenajată zona SPA – piscină interioară, saună, jacuzzi – zona de agrement – sală bowling, biliard și tenis de masă – și o sală multifuncțională.

La parterul complexului turistic găsiți recepția, barul de zi, sala de conferințe (capacitate 80 de locuri, dotată cu ecran proiecție, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultană, laptop, televizor, DVD player) și Restaurantul (capacitate 160 locuri). Camerele de cazare sunt amplasate la etajele 1 – 4.

Toate camerele de cazare din Hotel Valea cu Pești au TV color, conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces direct la linie internațională și aer condiționat. Fiecare cameră are grup sanitar propriu cu lavoar, wc, cadă / cabină de duș, uscător de păr și telefon. Accesul spre camere se face cu liftul sau pe scări. Aproape toate camerele au balcon.

Hotel Valea cu Pești vă oferă cazare și masă, dar și posibilitatea organizării de seminare și conferințe, training-uri și diverse evenimente – team-building, evenimente corporate, nunți, botezuri, mese festive, închideri de an, etc.

Pe lângă serviciile de bază – cazare și masă, Complex Valea cu Pești vă oferă servicii de agrement și petrecere a timpului liber, atât în incinta sa – (pisicină interioară, saună, jacuzzi, bowling, biliard, ping-pong), posibilitatea practicării unor jocuri de salon (șah, rummy, table, cărți de joc) – cât și în aer liber, prin practicarea unor activității ca de exemplu: drumeții montane, agrement pe Lacul Vidraru sau activități pe terenul de sport multifuncțional, aflat în proprietatea complexului turistic (tenis, minifotbal, baschet, handbal, volei, etc). Se organizează la cerere programe speciale, cu diverse ocazii (ex. Valentine’s Day, Halloween, Crăciun, Revelion, Paște etc).

În plus, se pot organiza excursii la obiectivele turistice din apropiere, din zona Transfăgărășan – Bâlea Lac, Cetatea lui Vlad Țepeș, Lacul Vidraru, Mănăstirea Curtea de Argeș, Biserica Domnească din Curtea de Argeș etc.

Hotel Valea cu Pești are parcare proprie cu o capacitate de 40 locuri, în incinta complexului turistic și încă 20 locuri de parcare în imediata apropriere, la o distanță de circa 50 m, la marginea drumului național Transfăgărășan.