Donații proiect “ROSUPERTOP.RO”

ROSUPERTOP.RO

– PROMOVĂM VALORILE ROMÂNEȘTI –


SPONSORIZĂRILE ȘI DONAȚIILE pentru proiectul “ROSUPERTOP.RO – PROMOVĂM VALORILE ROMÂNEȘTI” sunt primite de Asociația “FREE WORLD” România, în contul său PayPal sau în contul bancar RO 48 INGB 0000 9999 0386 3751, deschis la ING Bank.

Sponsorizările și donațiile sunt făcute prin:

  1. PayPal (EUR (Euro), AUD (Dolar australian), CAD (Dolar canadian), CHF (Franc elvețian), CZK (Coroană cehă), DKK (Coroană daneză), GBP (Liră sterlină), HKD (Dolar Hong Kong), HUF (Forint), ILS (Shekel), JPY (Yen), MXN (Peso mexican), NOK (Coroană norvegiană), NZD (Dolar neozeelandez), PHP (Peso filipinez), PLN (Zlot polonez), RUB (Rublă rusească), SEK (Coroană suedeză), SGD (Dolar Singapore), THB (Baht thailandez), TWD (Dolar nou Taiwan), USD (Dolar american)) – în contul PayPal, deținut de Asociația “FREE WORLD” – creat pe e-mail: office@rosupertop.ro
  2. DEPUNERE NUMERAR (RON) – în contul Asociației “FREE WORLD” România: RO 48 INGB 0000 9999 0386 3751, deschis la ING Bank.
  3. VIRAMENT BANCAR (RON) – în contul Asociației “FREE WORLD” România: RO 48 INGB 0000 9999 0386 3751, deschis la ING Bank.

Resursele financiare, obținute de Asociația “FREE WORLD” din sponsorizările și din donațiile primite pentru proiectul “ROSUPERTOP.RO – PROMOVĂM VALORILE ROMÂNEȘTI”, sunt utilizate pentru:

  1. ACHIZIȚII ECHIPAMENTE IT și software cu licență, necesare pentru obținerea (filmare, fotografiere, cumpărare) și editarea imaginilor foto și video.
  2. PROMOVARE a celor mai frumoase imagini foto și video, de pe pagina de Facebook ROSUPERTOP.ro, în România și în străinătate, prin campanii sponsorizate.
  3. ADMINISTRARE pagini web ROSUPERTOP.ro (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Tumblr, Vimeo).
  4. PLATĂ CHIRII spații de birou, necesare pentru activitățile desfășurate în cadrul proiectului “ROSUPERTOP.RO – PROMOVĂM VALORILE ROMÂNEȘTI” (activități de realizare materiale audio-video, de administrare proprietăți web și de comunicare permanentă cu persoanele care apreciază și promovează valorile românești).
  5. SPRIJIN FINANCIAR pentru personalități românești aflate în situații dificile, situații cauzate de probleme de sănătate sau de probleme grave financiare.
  6. CLUBURI ROSUPERTOP din România și din străinătate.

Cluburile ROSUPERTOP sunt spații frumos amenajate, mobilate și decorate în stil românesc tradițional, în care sponsorii proiectului ROSUPERTOP se cunosc și se relaxează într-o ambianță plăcută, întreținută de muzică românească și de umor românesc de colecție.

În Cluburile ROSUPERTOP se organizează prezentări de produse și de servicii românești, se organizează expoziții de pictură, fotografie, artă populară românească și se organizează lansări de carte scrisă de autori români.

Activitățile desfășurate în Cluburile ROSUPERTOP se difuzează LIVE pe pagina de Facebook ROSUPERTOP.ro (urmărită de peste 305.000 persoane și apreciată de peste 213.000 persoane din România și din străinătate) și pe canalul YouTube ROSUPERTOP.