Invitații Nuntă Botez

În Piteşti, în centrul municipiului Piteşti, lângă Catedrala Sf. Gheorghe, există un om care ştie să recomande oricărui cuplu de îndrăgostiţi, care vor să-şi unească drumul în viaţă, sau oricărei familii care, plină de bucurie, doreşte să sărbătorească alături de prieteni naşterea unui copil, tot ceea ce este necesar pentru o petrecere minunată. Acest om se numeşte Cristian Stănescu.

El vă sfătuieşte, cu amabilitate, să alegeţi ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră, pentru a organiza o nuntă, un botez, un majorat, o aniversare sau o reuniune de neuitat, la cel mai bun raport preţ-calitate.

NuntaBotez.ro operează pe piața argeșeană, prin intermediul magazinului situat în Piața Vasile Milea nr. 6 din Pitești, în Complex Galleria, la parter, în incinta Casei de Modă, deschis în fiecare zi, de luni până vineri, între ora 11.00 și 19.00, iar sâmbăta între ora 11.00 și 14.00.

Când nu dispuneţi de timpul necesar deplasării în magazinul din Piteşti, unde puteți vizualiza peste 3.000 produse, puteţi, cu un simplu click, să intraţi în magazinul virtual – www.nuntabotez.ro, stând comod acasă sau la biroul de la serviciu, singur sau alături de persoanele iubite, împreună cu care vreţi să organizaţi o petrecere de vis.

Aici găsiţi invitaţii de nuntămărturii nuntă – cutiuţe, săculeţi, obiecte specificemeniuriplicuri banicarduri de aşezareevantaie,  accesorii diversepahare miricaiete de impresii şi poşete mireasă. Pentru botez găsiţi invitaţii ieftine de botezplicuri pentru banimărturii de botezcruciuliţe şi cutii pentru cruciuliţetrusouri şi cutii pentru trusouricutii dar, cufere bani, cutii amintirilumânări de botezsticluţe şi seturi cu miralbume şi rame fotocarduri botez. Găsiţi şi ofertă de servicii de decoraţiuni cu baloane, foto și video, precum și o gamă largă de fotobook-uri.

Informaţii privind modul cum puteţi transmite comenzile, cum puteţi efectua plata şi despre modalitatea de transport a produselor comandate de către dumneavoastră, le aflaţi prin:

Telefon 0729 23 23 27 sau accesând site-ul www.nuntabotez.ro, ori pagina de Facebook:

www.facebook.com/nuntabotez.ro .

Adresa de e-mail pe care puteţi să comunicaţi este:

comenzi_nuntabotez@yahoo.com

Primul pas fericit în viața individuală sau de cuplu se face printr-o vizită la magazinul NuntaBotez.ro!